Excite

George Clooney ook op seksfeestje Berlusconi

Acteur George Clooney zou samen met zijn vriendin Elisabetta Canalis ook aanwezig zijn geweest op een van de seksfeestjes van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi. Hij wil dan ook dat de Amerikaanse acteur getuigt in de rechtszaak over het seksschandaal.

Berlusconi wordt er van verdacht dat hij op dit soort feestjes seks heeft gehad met minderjarige meisjes of dit mogelijk ook bij anderen heeft aangemoedigd. Een van die meisjes is de inmiddels bekende Ruby Mahroug. Berlusconi zou niet de enige zijn die met deze Ruby het bed heeft gedeeld: ze zegt zelf ook op haar 17e seks te hebben gehad met Cristiano Ronaldo. De voetballer ontkent echter dat hij ooit contact met haar heeft gehad.

Via Ruby zouden de onderzoekers te horen hebben gekregen dat George Clooney ook op een van de feestjes aanwezig waren. Op zich is dat niet heel opvallend; George heeft zelf een huis in de buurt. Berlusconi blijft volhouden dat er niets illegaals is gebeurd op zijn feestjes en zegt dat Ruby en wat andere escortdames liegen over wat er daadwerkelijk is voorgevallen.

Vreemd genoeg heeft Berlusconi Ruby wel 46.000 euro en een sieraad gegeven om op een van zijn feestjes te verschijnen. Ruby had hem namelijk in de eerste instantie afgewezen, maar besloot toch te komen toen ze een envelop met het geld en het sieraad in haar auto vond. Ruby zegt overigens zelf ook dat ze geen seks heeft gehad met de premier.

Het proces tegen Berlusconi begint op 6 april.

Afbeelding: Flickr account CiuPix

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018