Excite

George Clooney terug naar ER

George Clooneyheeft toegestemd om terug te keren naar de serie waar zijn carrière mee begon. Dit werd bekend gemaakt door de website people.com. Hij zal te zien zijn in het laatste seizoen van de serie.

De bedenker van de hitserie ER, John Wells, zou om een speciale afgesloten set hebben gevraagd om de terugkeer van Clooney verborgen te houden. In hoeveel afleveringen we de acteur kunnen zien, is nog niet bekend. Wel is het vrijwel zeker dat George een paar keer in de serie zal verschijnen met een kleine rol.

Zowel de regisseur als de acteur hadden geen commentaar over dit nieuws.. Ook de woordvoerders zwijgen in alle talen. Vorig jaar ontkende Clooney dat hij zou terugkeren in de serie.

Sinds bekend is gemaakt dat ER zal gaan stoppen, gaan er al geruchten over George Clooney, die de rol van Doug Ross vertolkte. De rol was zo’n tien jaar geleden zijn grote doorbraak. Tegenwoordig is hij een bekende acteur, die schittert in films zoals From dusk till dawn, Spy Kids, Batman & Robin, The perfect storm, Oceans eleven, Oceans twelve en Oceans thirteen. Ook had hij veel gastrollen in reclames en series. George Clooney wordt tevens door veel vrouwen gezien als een echte hunk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020