Excite

George Clooney verloofd

Het lijkt er op dat George Clooney niet langer in de markt is. De 52-jarige acteur heeft zich verloofd met de Britse top-advocate Amal Alamuddin.

Een jaar na hun eerste date

Bronnen van People Magazine bevestigen het nieuws, dat Clooney Alamuddin zou hebben gevraagd, een jaar na hun eerste date. De twee tortelduifjes proberen niet te opzichtig in het openbaar met elkaar samen te zijn, maar echt verbergen doen ze ook niet.

Uit ander hout gesneden

De 36-jarige advocate uit Libanon, deed haar studie rechten aan de New York University School of Law en is tegenwoordig adviseur van voormalig VN-voorzitter Kofi Annan. Ze is daarmee totaal anders dan de vorige relaties van George en heeft geen enkele binding met Hollywood.

Echte liefde

Vrienden van het stel hebben al laten weten, dat Clooney en Alamuddin van plan zijn om voor eeuwig bij elkaar te blijven en dat ze het stiekem wel leuk vinden als mensen zien dat hun liefde voor elkaar echt is.

De verleiding toch niet weerstaan

Het is toch opvallend dat George zich nog een keer verloofd, want sinds zijn laatste huwelijk in 1993 met actrice Talia Blasam had hij zichzelf de belofte gedaan om niet opnieuw te trouwen. Toch werd Amal afgelopen donderdag tijdens een diner met vrienden Cindy Crawford en Edward Norton gesignaleerd met een ring om haar vinger. Ze liet de ring uitgebreid aan Cindy zien.

Clooney had voordat hij met Alamuddin ging daten, twee jaar een relatie met voormalig worstelaar Stacey Kiebler. Deze eindigde vorig jaar zomer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021