Excite

George Clooney vindt link met Berlusconi ‘vreemd’

Volgens George Clooney is het behoorlijk vreemd dat hij in verband wordt gebracht met de seksfeestjes van de Italiaanse premier Berlusconi. Naar eigen zeggen heeft de acteur hem namelijk maar een keer ontmoet.

Eerder deze week werd bekend dat George Clooney op de lijst met 78 getuigen staat die het team van Berlusconi op wil roepen in de rechtszaak die volgende week van start gaat. Berlusconi moet dan voorkomen omdat hij verdacht wordt van het hebben van seks met minderjarige meisjes. Hij zou hen hier ook voor betaald hebben, maar ontkent zelf alle aantijgingen.

Volgens een van de meisjes op het feest, waren George en zijn vriendin Elisabetta Canalis ook op een van de feestjes. Clooney heeft inmiddels aangegeven dat hij het vreemd vindt dat hij op de getuigenlijst staat, want hij heeft Berlusconi één keer ontmoet, en dat was toen hij probeerde om hulp in Darfur te krijgen. Clooney zet zich al jarenlang in voor de situatie in Darfur.

Inmiddels zouden onderzoekers al een gesprek hebben gehad met Elisabetta en zij zou ook ontkend hebben dat de twee ooit op een feestje van Berlusconi zijn geweest. De lijst met getuigen bevat nog veel meer tv persoonlijkheden en meisjes van plezier. Al die mensen zouden moeten kunnen getuigen dat Berlusconi wel of geen seks heeft gehad met ‘een aanzienlijk aantal’ prostituees.

Afbeelding: Flickr account csztova

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020