Excite

George Clooney weer vrijgezel

George Clooney en Elisabetta Canalis zouden in januari een punt achter hun relatie hebben gezet, zo melden verschillende Italiaanse media.

De reden van de breuk zou zijn dat Elisabetta Canalis kinderen helemaal niet ziet zitten. Ze zou dan ook niet van plan zijn om de kinderwens van Clooney te vervullen.

"Ik word al gek als Brad Pitt en Angelina Jolie op bezoek komen met hun kroost. Dan moet ik het huis uit. Ik ben geen moederfiguur en heb George al duidelijk gemaakt dat zoiets er nooit van zal komen," aldus Canalis in De Telegraaf.

Ook het huwelijk tussen de twee is een 'tijdje' uitgesteld. volgens Canalis vanwege 'te drukke agenda's'. Clooney zelf heeft nog niets losgelaten over zijn relatie met Canalis. Ook heeft hij nog niet gereageerd op de breuk.

De acteur was eerder getrouwd met actrice Talia Balsam, van wie hij in september 1993 scheidde. Sindsdien zei Clooney steeds dat hij nooit meer opnieuw wilde trouwen. Ook had hij vijf jaar een knipperlichtrelatie met Lisa Snowdon. Daarna volgde van 2007 tot 2008 Sarah Larson. Met Canalis heeft hij sinds 2009 een relatie. De Italiaanse actrice en presentatrice vormde op haar beurt eerder een koppel met voetballer Christian Vieri.

Afbeelding: Flickr account 3-D man

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020