Excite

George Michael naar afkickcentrum

George Michael heeft zichzelf eindelijk aangemeld bij een afkickcentrum. De zanger kwam onlangs in opspraak, omdat hij onder invloed van drugs de pui van een winkel binnenreed. Hij moest hiervoor voor de rechter verschijnen en heeft ook het besluit genomen om hulp te zoeken voor zijn probleem.

In een brief aan zijn fans, geplaatst op zijn website, laat de zanger weten dat hij een programma van twee weken zal volgen. Ook geeft hij aan dat het hem spijt dat hij niet eerder hulp heeft gezocht.

Bovendien geeft hij aan dat hij direct na het incident al een programma gevolgd heeft. Op dit moment doet hij mee aan een programma waarvoor hij niet in een kliniek hoeft te zitten. Hij krijgt hiervoor nog een aantal keer per week een sessie. Volgens George komen zijn problemen voort uit problemen op persoonlijk vlak.

George zou in ieder geval de tijd hebben om aan zichzelf te werken, want de weg op mag hij voorlopig niet. De rechter legde hem een rijverbod van een half jaar op. Omdat George direct aangaf dat hij schuldig was, duurde de zitting maar een kwartiertje. Er komt echter nog een vervolgzitting, waarop uiteindelijk voor een hogere straf gegaan kan worden.

Het is niet de eerste keer dat George Michael met drugs opgepakt wordt. In 2006 werd hij gearresteerd en veroorzaakte hij diverse kleine ongelukken. Ook werd hij meer dan eens buiten westen in zijn auto aangetroffen. In 2007 kreeg hij een rijontzegging van twee jaar en moest hij een taakstraf vervullen.

Afbeelding: Flickr account Leeks

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020