Excite

George Michael schrijft lied over ziekte

George Michael is bezig met een nummer over zijn bijna-doodervaring vorig jaar november in een ziekenhuis in Wenen. Hij werd toen opgenomen met een longontsteking. Wekenlang was onduidelijk of de zanger zijn aandoening zou overleven. Over die periode schrijft Michael nu een lied dat White Light zal gaan heten, zo liet hij vandaag via zijn Twitter weten.

Dank aan fans

George Michael ziet het lied als een dank naar al zijn fans toe, die hem in zijn moeilijke periode onvoorwaardelijke steun hebben geboden. “Het is voor alle mensen die voor me gebeden hebben. En voor iedereen die op straat de tijd nam om te vragen hoe het met me gaat.” Verder laat hij weten dat hij ontzettend blij is dat hij een tweede kans heeft gekregen “om te leven, te ademen en samen met jullie deze mooie wereld te delen.”

Tournee hervat

De zanger schrijft: “Ik ben deze week druk geweest in de studio en was eindelijk klaar om iets te schrijven over wat me is overkomen in Wenen.” George Michael moest vorig jaar zijn Symphonica-tournee afbreken met een ernstige longontsteking. Het was toen lang onduidelijk hoe de gezondheidsituatie van de zanger was. Toen hij eindelijk het ziekenhuis verliet was hij duidelijk verzwakt. Vorige maand bracht hij naar buiten dat de tour in september hervat zal worden. Op 14 september staat Michael in de Ziggo Dome in Amsterdam met zijn Symphony – The Orchestral Tour

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020