Excite

George Michael weer vrijgezel?

George Michael is weer vrijgezel. Zijn partner Kenny Gross zou hem in de steek gelaten hebben. Tenminste, dat is wat de media beweren. George zelf zegt dat er helemaal geen sprake is van een breuk.

De breuk tussen de twee – die al vijftien jaar samen waren – zou voortkomen uit de problemen die George heeft met drugs. Volgens ingewijden zou Kenny George al heel vaak een tweede kans gegeven hebben, maar was er blijkbaar een duidelijkere actie nodig om tot de zanger door te dringen. George wist zelf echter op tv te vertellen dat hij helemaal geen vrijgezel is en dat de krant die dat melde leugens verkondigde. Ook op Twitter ontkrachtte hij nog even de geruchten.

Vorige week vertelde George al openhartig over zijn drugsproblemen en de periode die hij hierdoor achter de tralies door moest brengen. Zijn advocaten zouden hem verteld hebben dat hij niet naar de gevangenis hoefde, maar toen het oordeel uiteindelijk kwam, kon hij er redelijk goed mee omgaan. Hij vond zelf dat hij een gevangenisstraf verdiende en dat maakte het iets makkelijker. Ook kreeg hij in de cel aandacht van vrienden; Elton John en Boy George schreven hem bijvoorbeeld een brief. Ook Paul McCartney heeft George geschreven.

Zijn laatste dag in de cel zou zelfs geweldig zijn geweest en al het personeel én de gevangenen wilden graag een handtekening van hem.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018