Excite

Gerald Joling boos op Bridget Maasland

Gerard Joling is boos op Bridget Maasland. Volgens de zanger en presentator was Bridget “dom en lacherig” over het programma Sterren Dansen op het IJs. Gerard Joling presenteert het succesvolle schaatsprogramma al vijf seizoenen.

Shownieuws

Aanleiding van Gerard Jolings boosheid is de manier waarop Maasland over de ijsdansshow praat in het programma Shownieuws. Ze zei dat Gerard Joling niet kon wachten op de nieuwe reeks van de show. Gerard Joling schrijft als reactie een stuk op zijn website, waarin hij Bridget Maasland hard aanpakt.

Lacherig en dom

“Ja inderdaad, Bridget!”, bevestigt de presentator van Sterren Dan op het IJs op zijn website. “Maar als jij het al lacherig en dom aankondigt, dan heb je dus al duidelijk een vooroordeel! Wat een akelige aankondiging, zeg!” Joling vervolgt: “Het zijn wel de programma's die ten eerste worden uitgezonden door de zender waar jij ook voor werkt, en daarnaast zijn het wel deze programma's die de zender weer eens een miljoenenpubliek kunnen bezorgen. Helaas is dit jou nog niet gelukt!”

Koelbox

Helaas voor Bridget zal Gerard Joling er persoonlijk voor zorgen dat de presentatrice nooit zal kunnen deelnemen aan Sterren Dansen. “Ik heb nieuws voor je, we willen alleen mensen die er echt zin in hebben en enthousiast zijn. En zeker géén meisje als jij, die als een arrogante koelbox over het ijs zou glijden.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020