Excite

Gerard en Tatjana deelden bed met elkaar

Je leest het goed. De toch behoorlijk openlijk homoseksuele Gerard Joling deelde het bed met een van de meest begeerde vrouwen van Nederland. Niet één keer, maar meerdere keren belandden de twee bij elkaar tussen de lakens. "En dat was toch wel heel erg leuk," aldus Gerard Joling op at5.nl.

Avontuurtje met Tatjana

De zanger annex presentator wilde graag een keer weten hoe het zou zijn om een avontuurtje te beleven met iemand als Tatjana; "iets wat heel Nederland graag wil," aldus Joling. "Het was voor mij een ervaring en voor haar ook denk ik. Het is maar twee of drie keer gebeurd hoor."

Gerard is wel heel eerlijk geweest tegen Tatjana. "Zij wist natuurlijk dondersgoed hoe ik in elkaar zat," zegt hij op destentor.nl, doelend op zijn homoseksualiteit. "Ik heb gezegd: ik denk niet dat ik de minnaar van je leven ben. Maar we hebben een leuke tijd gehad." Ook Tatjana bevestigde de kortstondige affaire die de twee met elkaar hadden: "Zulke dingen gebeuren soms nou eenmaal," aldus de blondine.

Nieuwe kalender

Gerard Joling deed zijn openbaringen tijdens de presentatie van Tatjana's nieuwe kalender. De 48-jarige actrice ontving het eerste exemplaar van de kalender uit handen van Patricia Paay en Patty Brard. De nog immer goed uitziende Tatjana liet zich overigens niet op een tochtig zolderkamertje fotograferen. Voor de kiekjes reisde ze af naar het Italiaanse Toscane. Uiteraard was het voor Tatjana allemaal niet nieuw meer. De Kroatisch-Nederlandse stond twaalf keer in de Nederlandse Playboy, vier keer in de Duitse versie van het mannenblad en ze bracht al in 1993 haar eerste kalender uit. In 2009 stond ze op 45-jarige leeftijd nog op de cover van FHM.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021