Excite

Gerard Joling doet weer mee aan Canal Parade

Gerard Joling houdt wel van een feestje en is dan ook zeker weer van de partij tijdens de Canal Parade. In deze Parade, die plaatsvindt in de Amsterdamse grachten, mocht Joling vorig jaar niet mee doen.

Vorig jaar werd de zanger met zijn boot uitgeloot, waardoor hij letterlijk buiten de boot viel. Dit jaar mag hij echter wel mee doen. Dit werd bevestigd door de organisatie van de Gay Pride. Het is voor deelnemers nooit zeker wie er mee mag doen en aangezien je niet per se homoseksueel hoeft te zijn om op een boot te staan, is de concurrentie vrij stevig. Voor Joling was het dan ook jammer dat hij in 2010 niet mee kon doen.

Dit jaar zal hij echter wel te zien zijn. De Canal Parade vindt plaats op 6 augustus. Het is inmiddels al de zestiende editie en het thema is ‘All together now’. De inschrijving voor de parade is op 1 maart van start gegaan.

Als je geen boot hebt, maar wel eens mee wilt doen met de Canal Parade, dan kun je ook een boot huren via de organisatie. Natuurlijk kun je ook kijken of je bij een kennis op de boot kunt staan. De Canal Parade werd voor het eerst georganiseerd in 1996 en groeide langzaam maar zeker uit tot een succesvol evenement dat elk jaar georganiseerd wordt.

Afbeelding: Flickr account amsfrank

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018