Excite

Gerard Joling heeft spijt van ooglidcorrectie

Twee jaar geleden liet zanger Gerard Joling zich opereren aan de wallen onder zijn ogen. Volgens de zanger is deze operatie echter helemaal mislukt en heeft hij spijt van zijn besluit. Al direct na de operatie kwam er een grote open wond onder zijn oog. Volgens de artsen kwam dit omdat Gerard het verband te snel verwijderd had. Gerard ontkent dit echter.

Tijdens het laseren kreeg Gerard Joling ook nog eens een stukje brandend vlees op zijn wang. Een pijnlijke gebeurtenis. Gerard Joling heeft een flink litteken overgehouden aan zijn operatie. Het is er niet bepaald mooier op geworden en daarom draagt de zanger dagelijks make-up. Op die manier hoopt hij de schade nog wat te beperken.

De zanger geeft aan dat de oogarts een prima man is, maar dat het duidelijk geen plastisch chirurg is. Gerard Joling wil dan ook mensen waarschuwen die een operatie willen ondergaan. Er zijn nog steeds erg veel risico’s verbonden aan plastische chirurgie en wanneer het misgaat ben je voor je hele leven getekend. Gerard Joling zelf weet nu maar al te goed hoe vervelend dit is. Hij hoopt dat mensen verstandig zijn en goed nadenken voordat ze een besluit nemen.

Gerard Joling is bekend van de groep de Toppers en heeft ook zelf veel hits gescoord. Tevens is hij presentator van verschillende programma’s, waaronder Sterren dansen op het ijs.

Afbeelding: Flickr account clemson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020