Excite

Gerard Joling hoeft Paul Turner niet

Gerard Joling is boos over het nieuws dat Paul Turner, finalist van The Voice of Holland onderdeel zal zijn van de aankomende Toppers concerten in mei. “Ik wist van niks,” zegt de volkszanger in de Telegraaf. Hij berispt de organisatie van de concerten. Volgens Joling worden de Toppers veel te laat geïnformeerd over hun gasten, waardoor hij het nieuws uit de media moest horen. Bovendien is er geen inspraak van de Toppers zelf.

”Paul Turner is overdreven”

Gerard Joling maakt zich niet alleen boos over de slechte informatievoorziening, maar Paul Turner is een zanger met wie hij straks in de Amsterdam ArenA liever niet het podium deelt. “Ik kan er niet naar kijken, zo overdreven vind ik het. Nou, dat zegt wel wat als ik dat voel.” Joling benadrukt wel dat Turner “vast een aardige jongen” is, maar hij had graag inspraak gehad: “Paul Turner ken ik alleen van TVOH en dat liet geen al te beste indruk achter.”

Topper Gordon was ontevreden

Zanger Gordon, die inmiddels de Toppers heeft verlaten, uitte destijds ook al zijn onvrede over de organisatie van de concerten van de Toppers. Gerard Joling snapt dat nu extra goed: “Ik begrijp nu waarom Gordon wel eens dwars was. Hoe moeilijk is het de gasten van tevoren even met ons door te nemen.”

Paul Turner vindt kritiek jammer

Paul Turner reageerde gelaten op de kritiek van Gerard Joling: “Het is een oordeel na vijf optredens van negentig minuten.” De Voice of Holland-zanger heeft nu al zin in de eerste repetities en denkt dat het "ongetwijfeld geweldig" gaat worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019