Excite

Gerard Joling niet blij met boycot

Gerard Joling vindt het jammer dat hij al 21 jaar op de radio geboycot wordt. De zanger geeft aan dat hij nooit op Sky Radio gedraaid wordt, terwijl collega’s als Marco Borsato en Guus Meeuwis daar wel volop zendtijd krijgen.

Waar het aan ligt dat Joling niet gedraaid wordt bij Sky Radio, weet de zanger niet. Hij denkt dat er misschien iemand werkt die hem niet zo leuk vindt. Joling wil er verder niet zielig over doen en weet dat collega’s als Rene Froger, Gordon en Ruth Jacott in hetzelfde schuitje zitten, maar vindt het toch vreemd dat muziek die duidelijk populair is niet op de radio gedraaid wordt. Het segment sluit dan misschien niet aan bij de muziek, of de muziek past niet in het programma.

Volgens Joling gaan de verschillende zenders er op verschillende manieren mee om. Sky Radio draait Joling helemaal niet. Voor 3FM geldt dat ze de plaat niet kunnen draaien, maar hem wel af en toe aan de telefoon hebben. De muziek past dan blijkbaar niet in het programma, maar Joling zelf wel. Over Radio 538 heeft Joling niets dan goeds te melden: als hij door die zender wordt opgebeld, draaien ze ook direct zijn plaat.

Gerard Joling heeft net een nieuwe single uitgebracht en mocht die in ieder geval zingen bij tv-programma Life 4 You.

Afbeelding: Flickr account amsfrank

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018