Excite

Gerard Joling wees WK-hit met Toppers af

Mensen, Gerard Joling weer uit de bocht. De ex-ex-Topper haalt weer eens het nieuws. Onze favoriete krullenbol blijkt namelijk zijn vrienden van de Toppers on-ge-loof-lijk genaaid te hebben. Er was namelijk sprake van een WK-hit die hij samen met de Toppers zou gaan doen, maar de diva heeft het nummer geweigerd. Althans, hij weigerde samen met de Toppers te werken aan een WK-hit. En dat terwijl hij momenteel furore maakt met zijn eigen WK-hit. Gutteguttegut, dat betekent herrie in de porseleinkast!

Met het nummer 'Alweer een goal', geschreven door Tjeerd Oosterhuis, bestijgt Gerard Joling de hitlijsten met passie, vuur en mooie inkomsten. Terwijl hij eerder dus een WK-hit met de Toppers weigerde. Toen vond hij nog dat er al te veel WK-liedjes waren. Daar hoefde verder geen meuk aan toegevoegd te worden. Het was de kwaliteit en de vrolijkheid van 'Alweer een goal' die hem overhaalde alsnog een eigen variant aan de prachtige verzameling van WK-chansons te gunnen. Terwijl hij helemaal niet zo van voetbal of het WK houdt.

Sterker nog, nu zijn nummer zo'n hit is, overweegt Joling zelfs een reis naar het verre Zuid-Afrika. Ter promotie uiteraard, maar nog niets is zeker. Zo'n verhaal als de BavariaBabes schrikt natuurlijk ook af. Naast dit alles is Gerard Joling ook nog bezig met een duetten-album. Daarvoor werkt hij onder andere samen met Bonnie St. Claire. Die laatste werkt inmiddels met haar manager ook weer aan een comeback. Goed nieuws voor de liefhebber van het Nederlandse levenslied, dachten wij zo.

Afbeelding: Holebi.info

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020