Excite

Gers Pardoel is geld schuldig

Gers Pardoel wordt voor de rechter gesleept door zijn ex-managers. De Nederlandse rapper wordt ervan beschuldigd geen managersvergoeding te hebben betaald aan degenen die hem enkele jaren geleden aan zijn succesvolle carrière hielpen. Dat schrijft de Telegraaf dinsdag.

Managementvergoeding

Gers Pardoel stond vanaf 2009 tot vlak voor zijn grote doorbraak in 2011 onder contract bij het Amsterdamse managementbureau Dr. Media onder contract. De eigenaars van dat bureau, Marc Derby en Bryan Rechards, stellen nu dat Gers Pardoel nooit hun managementvergoeding betaald heeft .

65.000 euro schuld

Derby en Rechards hebben nu beslag laten leggen op de rekening van Pardoel. Ze eisen via de rechtszaak een voorschot van 65.000 euro en inzage in de administratie van de rapper. De advocaat van de twee managers zegt dat er altijd goede begeleiding van Gers Pardoel is geweest toen hij nog geen bekende artiest was. “Toen meneer Pardoel een contract sloot met Dr. Media, was hij nog keukenverkoper. Mijn cliënten hebben diverse betalingsregelingen getroffen met deurwaarders die achter hem aanzaten.”

Geld alsnog betalen

Gers Pardoel brak vorig jaar met Dr. Media, omdat er volgens hem niet snel genoeg aanvragen voor concerten binnenkwamen. De managementvergoeding betaalde hij niet. De rapper wil het verschuldigde geld nu alsnog betalen, maar hij vindt dat Marc Derby en Bryan Rechards geduld moeten hebben.

Doorbraak in 2011

Gers Pardoel brak twee jaar geleden door met zijn debuutalbum ‘De wereld in van jou’. De tweede single van het album ‘Ik neem je mee’ werd een enorme succeshit. Op 6 april 2012 werd het nummer zelfs de grootste Nederlandse hit ooit in de top-40.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020