Excite

Gers Pardoel is Serious Talent

Zaterdagavond heeft de Brabanste rapper Gers Pardoel de 3FM Serious Talent Award gewonnen. Deze wordt jaarlijks door het radiostation uitgereikt aan de artiest die zijn muzikaal talent het beste heeft gebruikt om zijn of haar carrière naar een hoger niveau te tillen. De rapper kreeg zijn prijs op Paaspop uit handen van Tim van Esch van Handsome Poets, de winnaar van vorig jaar. Gers Pardoel is bekend van de hits Ik Neem Je Mee en Bagagedrager. Naast Pardoel maakten ook Kensington, Chagall, Dotan en Chef'Special kans op de Serious Talent Award

Vakjury

Een vakjury bepaalde wie er met de prijs naar huis zou gaan. Tijs van Liemt, coördinator van 3FM Serious Talent zegt over Pardoel: “Gers Pardoel is na zijn verkiezing tot 3FM Serious Talent definitief doorgebroken. Gers ging de samenwerking aan met andere artiesten en bracht succesvol singles uit. 3FM verwacht nog veel van hem.” Hij benadrukt eveneens dat het wat betreft muziek een vruchtbaar jaar is geweest: “De 3FM luisteraars hebben kennis kunnen maken met veel nieuwe getalenteerde artiesten van eigen bodem.”

Meer awards voor Gers Pardoel?

Gers Pardoel maakt ook nog kans op andere 3FM Awards, die op 12 april worden uitgereikt. De Serious Talent Award is onderdeel van dit prijzencircus. De winnaars van de 3FM Awards zijn gekozen door het publiek van de popzender. Gers Pardoel heeft dit jaar de meeste nominaties op zijn naam staan. Hij maakt nog kans op de prijzen voor beste hiphop artiest, beste single, beste album en beste nieuwkomer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019