Excite

Gert heeft geen spijt van relatie met Josje en Karen

  • © Getty Images
Gert Verhulst, bekend uit Samson en Gert én baas van Studio 100, heeft er geen spijt van dat hij relaties heeft gehad met Karen en Josje uit K3. De Belg had vier jaar lang een relatie met Karen, de roodharige zangeres uit de groep. Daarnaast had hij in 2012 een kortstondige relatie met Josje Huisman, de blonde Nederlandse die de groep later kwam versterken.

In een interview vertelt Gert dat hij vooral zijn hart volgde en dat het niet zo was dat hij speciaal iemand uit K3 wilde, maar dat het toevallig zo uitkwam. Hij wilde zijn gevoelens niet negeren uit angst voor wat andere mensen zouden zeggen. Hij heeft nu met beide dames ook nog goed contact. In het bijzonder met Karen, met wie hij toch vier jaar is samen geweest. Naar eigen zeggen komt hij nog steeds goed met haar overeen, maar ziet hij haar naast het werk niet zoveel.

Dat komt waarschijnlijk ook doordat Verhulst inmiddels weer een nieuwe vriendin heeft, Ellen. Zij heeft niets met K3 te maken. Toch blijft de koppeling tussen Verhulst en K3 én romances actueel. Zo werd hem onlangs door een journalist gevraagd of zijn vriendin Ellen zich ook zorgen moest maken nu K3 in de huidige formatie gestopt is en daar drie nieuwe dames voor in de plaats zouden komen. Verhulst was niet zo blij met die vraag, en benadrukte nog maar eens dat het feit dat twee van zijn exen uit de meidengroep kwam toeval is.

Overigens is Verhulst de laatste tijd meer in het nieuws vanwege zijn dierenquiz 'Het zijn net mensen', die het erg goed doet op de Belgische tv. Daar doen ook Karen Damen en Marc-Marie Huijbregts aan mee als vaste panelleden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020