Excite

Geruchten over geheim concert Prince in Paradiso

Het gerucht gaat dat Prince Nederland vervroegd aandoet om een geheim concert te geven in Paradiso. De Amsterdamse poptempel weet echter van niks en ontkent dit in alle toonaarden.

De geruchten werden aangesterkt toen 3FM-DJ Giel Beelen vanochtend zelf het nieuws via de radio verspreidde wat hij, naar eigen zeggen, via een betrouwbare bron had vernomen. Sindsdien wordt er op Twitter en andere social media druk gespeculeerd over de komst van Prince.

Een woordvoerder van Paradiso stelt echter dat het puur om een gerucht van Giel Beleen gaat, welke hij heeft verspreid via Twitter. Het gerucht moet afkomstig zijn van buitenaf. "Momenteel heeft Paradiso de zaal compleet verbouwd voor een feest. Dit kan niet zomaar om worden gegooid door Prince," aldus Paradiso. Momenteel is de 53-jarige Prince in het land in het kader van de afsluitende optredens die hij zal geven tijdens het North Sea Jazz festival aankomend weekend. Het North Sea Jazz festival is een driedaags jazzfestival welke jaarlijks in Rotterdam wordt gehouden .

Het gerucht dat de zanger een geheim concert zou geven, gaat niet voor het eerst. Al eerder in november 2010 zou er een verrassingsconcert op het programma staan. Dit concert zou dienen als een after-party na Prince’ afscheidsconcert in GelreDome. Helaas ging het festijn niet door omdat Prince noodgedwongen op het laatste moment moest afzeggen vanwege het overlijden van de vader van zijn drummer.

Momenteel heeft zich voor de ingang van Paradiso inmiddels al een kleine menigte verzameld die, ondanks alle ontkenningen, de komst van de diva in spanning afwacht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020