Excite

Gestolen: Fiets van Armstrong

Armstrong's fiets (wel degelijk die van de coureur, niet die van de astronaut of de trompettist) is onlangs gestolen en Lance doet er alles aan om zijn fiets terug te krijgen. Op Twitter liet hij aan zijn 125.000 volgers weten dat deze fiets "uniek is in de wereld en dus nogal moeilijk te verkopen".

Op Craigslist (de populairste website voor advertenties in de Verenigde Staten) verscheen al een advertentie voor een "grappig uitziende racefiets" voor 12.000 dollar. De koper zou cash moeten betalen en de koersfiets zelf moeten ophalen in een of ander donker steegje in China Town. Als verkopersnaam staat Fabian Cancellara, een van Armstrong's grootste rivalen. Leuk geprobeerd.

Ook op Ebay werd al een advertentie geplaatst. Op beide veilingsites werd de advertentie intussen offline gehaald. De politie blijft verder zoeken en heeft intussen al een raid uitgevoerd waarvan de resultaten nog niet bekend zijn.

Lance Armstrong zelf blijft gewoon verderkoersen op een van zijn andere fietsen en houdt zijn supporters via Twitter perfect op de hoogte over zijn reilen en zeilen. Hij hoopt zijn fiets snel, al dan niet via Twitter, terug te vinden, maar geeft toe dat zijn zoektocht tot nu toe niets heeft opgeleverd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020