Excite

Gestoorde man stalkt Sharon Stone

Het leven van een filmster lijkt heerlijk. En dat zal het meestal ongetwijfeld zijn, maar er zitten ook hele nare kanten aan. Voor actrice Sharon Stone zijn het angstige tijden. ‘Ik heb een geesteszieke stalker!

Volgens roddelwebsite TMZ heeft Stone aangifte gedaan tegen de man, die in haar huis in Los Angeles had ingebroken en haar opwachtte. De man, Bradly Gooden, wordt in de aangifte omschreven als een ‘geobsedeerde, onstabiele man met waandenkbeelden.’ En als je TMZ mag geloven, klopt dat wel aardig. Zo claimt hij de zoon van Hilary Clinton te zijn, en zou hij het script van de populaire film The King's Speech op tweejarige leeftijd hebben geschreven.

De politie vond Gooden in het appartement van Stone op 11 februari. Volgens Gooden had zijn moeder –Hilary Clinton- het huis als cadeautje voor hem gekocht. ‘Het is nu mijn huis.’

Gooden werd na drie dagen weer vrijgelaten. De politie houdt inmiddels de wacht bij het huis van de Basic Intinct-actrice om te zorgen dat de stalker niet terugkeert.

Het is overigens niet de eerste keer dat de actrice te maken heeft met een stalker. In 1998 deed Stone aangifte tegen een doortastende Italiaan. Ze trok haar aanklacht weer in nadat familie van de man hem mee terug namen naar zijn geboorteland.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Siebbi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018