Excite

Gewapende man bij huis Miley Cyrus

Een stalker met twee scharen op zak is over het hek bij Miley Cyrus woning in Los Angeles gesprongen. De zangeres was op dat moment gelukkig niet thuis. Verschillende Amerikaanse media melden dat de man vrijwel direct na het incident is gearresteerd.

Alarmnummer

De politie was snel ter plaatse, omdat iemand vanuit de woning, niet Cyrus zelf, het alarmnummer had gebeld. Daar troffen de agenten de man met de twee scharen aan. De arrestatie verliep zonder problemen.

Praten met Miley

De man gaat onder de naam Jason Luis Rivera gaf meteen aan geen kwaads in zin te hebben. Hij wilde enkel praten met de jonge zangeres. De politie gaf geen gehoor aan de wens van Rivera en heeft hem alsnog in de boeien geslagen.

Miley niet thuis

Wat Rivera ook met Miley van plan was, de zangeres en actrice logeerde gelukkig kilometers bij haar huis vandaan. Ze laat op haar favoriete medium Twitter nog niets los over het incident bij haar woning.

Nieuw kapsel

Miley kwam de laatste tijd in het nieuws vanwege haar nieuwe kapsel. Cyrus stond altijd bekend om haar lange donkerbruine lokken, maar in een stoere bui liet ze haar inmiddels donkerblonde blonde manen kortwieken. Een superkort, platinablond kapsel is het resultaat. De reacties op Miley Cyrus’ nieuwe haar zijn alles behalve positief. Gespeculeerd wordt dan ook dat Rivera een kapper is, die de rock chick look van Miley onder handen wilde nemen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021