Excite

Giel Beelen vast op vakantieadres

Giel Beelen moet zijn vakantie noodgedwongen wat verlengen. Hij zou eigenlijk maandag weer beginnen met zijn ochtendshow, maar bleek nog steeds vast te zitten op zijn vakantieadres. De dj kreeg te maken met een flinke vertraging, zoekgeraakte bagage en een overgeboekte terugvlucht.

Zijn collega Frank Dane – de broer van Robert Jensen – viel donderdag en vrijdag al voor de dj in en mocht dit daarom maandag ook doen. Die lijkt er overigens wel zin in te hebben en meldt via Twitter dat hij niet wist dat hij bij KLM fans had.

Giel leek overigens niet erg te lijden onder het feit dat hij langer vast zat in het mooie Florence, want op Twitter plaatste hij een foto van het prachtige uitzicht uit zijn hotelkamer. Ook zou de vakantie van de dj een heel speciale reden gehad hebben; naar verluid zou hij zijn vriendin Giulia Wolthuis ten huwelijk hebben gevraagd. Collega Frank Dane gooit hierin nog eens wat olie op het vuur door aan te geven dat iedereen wel eens een paar weken op vakantie weg is, maar dat Giel eigenlijk nooit weggaat. Hij is er altijd en als hij er niet is, dan zou er – aldus Dane – echt wel iets aan de hand moeten zijn.

Als het goed is, zit Giel vanaf morgen weer op zijn eigen plek.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020