Excite

Gisela Dulko nieuwe Wimbledon pin-up (en ze vindt het goed)

Alle tennisaandacht gaat even naar de Argentijnse Gisela Dulko. Misschien omdat ze Maria Sharapova gisteren op Wimbledon versloeg. Misschien omdat ze dat met veel minder gekrijs dan Sharapova deed. Misschien door haar hoogstaand tennis of haar underdog-status. Maar hoogstwaarschijnlijk omdat ze als Argentijnse schone uitgeroepen is tot de nieuwe pin-up van Wimbledon.

Gisela Dulko werd op 30 januari 1985 in Buenos Aires geboren, is 1 meter 70 lang en speelt professioneel tennis sinds januari 2001.

Na de overwinning werd Gisela Dulko voor een Britse krant geïnterviewd. Zelf leek ze geen problemen met de opmerkingen van de journalist over haar status van pin-up te hebben. De reporter liet weten dat de belangstelling in haar persoon verder gaat dan tennis, omdat ze er verre van slecht uitziet. Dat leidde in het verleden al tot wat modellenwerk. Hij vroeg haar toen hoe het voelt de pin-up van Wimbledon, een tennisbabe te zijn. Ze antwoordde dat ze naast tennisster ook een vrouw is en dat ze alle aandacht wel kan waarderen. Toen de vraag opnieuw gesteld werd in het Spaans, bleef ze enthousiast reageren. De journalist waagde nog een stapje verder en vroeg haar of ze op dit moment een relatie heeft. Daarop reageerde ze meteen een stuk voorzichtiger: "laten we het over tennis hebben, niet over persoonlijke zaken".

Bekijk de foto's van Gisela Dulko in actie

Afbeelding: Reproductie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020