Excite

Giuliano Stroe beroemdste vijfjarige bodybuilder ter wereld

Al gehoord van Giuliano Stroe? Nee? Ga er dan maar eens even goed voor zitten. Giuliano Stroe is een vijfjarig Roemeens jongetje. Daar zijn er op zich wel meer van. Maar Giuliano is bijzonder. Sinds zijn geboorte sleept zijn vader hem namelijk dagelijks mee naar de sportschool. Inmiddels is Giuliano Stroe met zijn vijf levensjaren de jongste bodybuilder ter wereld. En kan hij aardig wat kunstjes.

Sinds zijn tweede traint Giuliano dagelijks zijn lichaam. Hij doet veel met gewichten, maar kan bijvoorbeeld ook op zijn handen lopen met een bal tussen zijn benen. Ingewikkelde flik flaks en een handstand zijn hem ook niet vreemd. Ook kwam Giuliano Stroe in het Guiness Book of Records, omdat hij als vijfjarige de dertig meter sprint in een recordtijd aflegde. Maar daar houdt dit bijzondere succesverhaal niet op.

Dankzij de camera en de internetverbinding van vader Stroe is Giuliano een heuse internethit geworden. Zijn filmpjes zijn al ruim honderdduizend keer bekeken. Hij is inmiddels een echte beroemdheid. Knap, als je vijf jaar oud bent en uit Roemenië komt. Behalve gewichtheffen vindt Giuliano het ook leuk om tekenfilms te kijken en te spelen in het park. Gelukkig, blijft hij ook nog een beetje een kind. Met enorme spierballen.Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020