Excite

Glee: de nieuwe televisie-hit

Glee is de televisieserie waarin zang en dans centraal staan. Het is een komedie van het hoogste niveau en in Amerika is de serie al enorm succesvol. Ook in Nederland lijkt Glee erg succesvol te zijn.

Glee gaat over de Glee Club, een club waarin leerlingen zingen en dansen. Leraar Will Schuester gaat er helemaal voor om de Glee Club te laten winnen tijdens de nationale finale. De mensen die zich aanmelden voor de club kunnen worden gezien als de grootste losers van de hele school. Toch zetten ze zich volledig in voor de club. Al snel wordt de club uitgebreid met footballspelers en cheerleaders. Ondertussen probeert Sue Sylvester, de coach van het cheerleaderteam, de club tegen te werken. Zij moet namelijk een deel van haar budget afstaan voor de Glee club. En zij is niet de enige die de Glee Club liever ziet verdwijnen.

Glee spreekt vooral de mensen aan die van zingen en dansen houden. Veel bekende hits komen voorbij in een typerende Glee stijl. Veel van de nummers kan iedereen sowieso al meezingen, waardoor het een feest der herkenning is.

Acteurs die meespelen zijn onder anderen Matthew Morrison (Will Schuester), Lea Michele (Rachel), Chris Colfer (Kurt), Cory Monteith (Finn), Jayma Mays (Emma Pilsbury) en Jane Lynch (Sue Sylvester). De acteurs die vooral zingen en dansen in de serie hebben ruime ervaring met toneel, zang en dans.

Glee wordt iedere dinsdagavond uitgezonden om half negen op RTL5. De kijker kan genieten van een dubbele aflevering vol muziek, humor en bijzondere personages die ieder een eigen verhaal hebben. Ontdek ook de kracht van Glee en kijk iedere dinsdag naar RLT5.

Bekijk op ons videokanaal alvast enkele hoogtepunten

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020