Excite

Glennis Grace kampt met stemproblemen

Het wordt een spannende week voor Glennis Grace. De zangeres kampt met stemproblemen en moet van de dokter rust houden. Maar vrijdag tot en met zondag mag ze met de Toppers optreden en zal ze er dus voor moeten zorgen dat haar stem in topconditie is.

Heel ernstig lijkt het niet te zijn. "Afgelopen weekeinde heeft Glennis kou gevat. Haar stem is wat schor," aldus de woordvoerder van de 32-jarige zangeres tegenover Nu.nl. "Ze moet haar stem zoveel mogelijk rust geven, maar kan absoluut meedoen met de Toppers. De vorige grote repetitie was vlak voordat haar stemproblemen begonnen en de volgende is vrijdag. Die kan ze ook gewoon doen."

Haar woordvoerder wil eventuele geruchten dat er meer achter de stemproblemen zit in de kiem smoren. "Ze heeft absoluut geen poliep op haar stembanden zoals Jan Smit of Caro Emerald. Ze heeft een vervelende kou gevat."

De vervelende verkoudheid zit gesandwiched tussen twee heugelijke momenten. Vorig week vrijdag bracht Glennis haar nieuwe cd One Night Only uit, en volgende weekend mag ze samen met De Toppers de Arena platzingen. Volgens woordvoerder Leander Maas heeft de zangeres geen optredens af hoeven zeggen. "Deze week hadden we niets ingepland vanwege de voorbereiding op de concerten met de Toppers."

Afbeelding: Flickr, gebruiker TBWA\Busted

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020