Excite

Glennis Grace twijfelt over aangifte bedreiging

Glennis Grace weet niet goed of ze aangifte moet doen of niet. Afgelopen woensdag werd de zangeres tijdens een interview bedreigd door een automobilist. Het gesprek tussen Glennis en de verslaggever vond namelijk plaats op straat, waardoor de bestuurder van de auto er niet langs kon.

En dat nam de idioot Glennis Grace niet in dank af. Terwijl de zangeres net vertelde dat de mensen uit die buurt, de Jordaan in Amsterdam, zo hartelijk zijn, komt de man met zijn auto het beeld in gereden. Hij stopt, Glennis Grace en de interviewer stappen opzij, waarna de automobilist vlak langs ze heen rijdt. "Zo doen we dat, klerelijer!" roept de zangeres nog.

Vervolgens stopt de man iets verderop en beent op Glennis Grace en de cameraploeg af. "Je staat hier midden op de weg, wees blij dat ik rem! Maar klerelijer? Beuk ik je het ziekenhuis in," aldus de welbespraakte automobilist. De 32-jarige zangeres reageerde heel koeltjes door te zeggen: "Doe dan... ik ben heus niet bang hoor." Maar donderdag maakte ze bekend wel aangifte wegens bedreiging te gaan doen.

Op die beslissing lijkt ze nu terug te komen. "Weet niet wat ik moet doen aangifte of niet?" vraagt ze haar volgers op Twitter. Hoe dan ook, de situatie is met een sisser afgelopen en Glennis Grace zal gewoon als gastartiest optreden tijdens de Toppers in Concert, eind mei in de Amsterdam ArenA.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021