Excite

Goeiesmorgens De Musical volgend jaar in première

Jiskefet komt volgend jaar met Goeiesmorgens De Musical, een musical waarin Jos, Edgar en Storm centraal staan. De musical sluit aan op de Heb je nog geneukt-tour, waarmee Jiskefet dit jaar in de Heineken Music Hall stond.

In de verschillende shows van Jiskefet staan de verschillende typetjes van Jiskefet centraal: de kantoormannen van Debiteuren/Crediteuren, maar ook de lullo’s. De musical is vanzelfsprekend onder meer gebaseerd op de welbekende uitspraak: ‘Goeiesmorgens, Juffrouw Jannie!’ Waarschijnlijk doet Juffrouw Jannie overigens niet mee; Annet Malherbe neemt de rol tenminste niet weer op zich. Of er nog andere acteurs of actrices zijn die zich bij Michiel Romeyn, Kees Prins en Herman Koch voegen, is nog niet bekend.

Debiteuren/Crediteuren werd in 1995 en 1996 uitgebracht en bestond destijds uit een serie van 15 filmpjes. In die periode was Jiskefet ontzettend populair en de typetjes werden met name door kantoorwerkers erg gewaardeerd. In de sketches wordt het wel en wee van drie medewerkers op de financiële administratie gevolgd.

De mannen van Jiskefet staan niet alleen voor het plezier weer op het podium, maar ook voor het geld. Al tijdens hun vorige show gaven ze aan dat geld zeker een belangrijke reden was om weer op de bühne te klimmen. Mogelijk komt er na deze musical toch weer een nieuwe serie op de buis. Kees Prins wil dit in ieder geval niet uitsluiten.

De kaartverkoop voor Goeiesmorgens De Musical gaat woensdag van start.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020