Excite

Gooische Meisjes gaan de bijstand in

De Gooische Meisjes, die bekend zijn van het gelijknamige programma, gaan een maand lang de bijstand in. Dit zal worden gedaan voor een televisieprogramma als opvolger van ‘Effe geen cent te makken’. De Gooische Meisjes moeten bij elkaar in een huis wonen en leven op bijstandsniveau.

De Gooische Meisjes, ook wel bekend als Kim, Leslie, Florine, Pauline en Bo zijn een leven gewend glitter en glamour. Ze zijn de luxe gewend en doen altijd alles wat ze willen.

De meisjes betrekken een portiekwoning in Amsterdam Noord. Ze zullen het nog slechter krijgen dan de Frogers in hun programma. De meisjes moeten van motto gaan veranderen. Eerder werd gezegd ‘Beter verwend dan verwaarloosd’, nu zullen de meisjes het motto ‘Beter iets dan niets’ moeten gebruiken. Ze mogen alleen een klein koffertje met spullen meenemen. Ze hebben al met elkaar afgesproken dat ze spullen gaan delen en dat iedereen verschillende dingen meeneemt. Drie van de meisjes moeten stoppen met roken, want voor sigaretten is immers geen geld.

De meiden zien het leven in de bijstand nu nog als voordeel. Ze kunnen immers ervaren hoe veel mensen in de samenleving leven. Toch zal het flink afzien voor ze worden.

Het programma zal worden uitgezonden op RTL-4 en wordt gemaakt in productie van Talpa.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021