Excite

Gooische Vrouwen 2 breekt eigen bezoekersrecord

  • © Getty Images
De film Gooische Vrouwen 2 heeft haar eigen bezoekersrecord gebroken. De film werd tijdens de voorpremières al door 100.000 mensen bezocht. Hiermee behaalde de film een gouden status, iets dat nog geen enkele Nederlandse film ooit gelukt is.

De eerste film van Gooische Vrouwen deed het ook ontzettend goed. Deze film behaalde de gouden status op de dag van release. In dit geval heeft de film echter die status al vóór deze officieel uitgebracht is. De prijs die hoort bij deze status werd donderdag uitgereikt aan regisseur Will Koopman en Linda de Mol, die verantwoordelijk is voor het idee achter de film en de gelijknamige serie.

In deel 2 van Gooische Vrouwen zien we hoe het de vier vriendinnen vergaat na het einde van de eerste film. De hoofdrollen worden wederom vertolkt door Linda de Mol, Susan Visser, Lies Visschedijk en Tjitske Reidinga.

De film werd groots aangekondigd en draait in maar liefst 152 bioscoopzalen. Dit is meer dan normaal gesproken het geval is voor een film. De meningen over de film zijn verdeeld. Niet alle recensenten kunnen de harde grappen in de film waarderen en er zijn ook mensen die de film wat te veel over the top vinden. Aan de andere kant spreken de hoofdpersonen meer aan en lijkt de verhaallijn ook wat meer lagen te hebben.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020