Excite

'Gooische vrouwen' film nu al succes

In navolging van Sex and the City komt ook Nederland's populairste vrouwenserie Gooische Vrouwen met een film. En dat lijkt een doorslaand succes te worden, want in de voorverkoop zijn al 50.000 kaarten verkocht voor de film die op 8 maart in première gaat.

De film is gebaseerd op de populaire komedieserie Gooische Vrouwen waar onder andere Linda de Mol in speelt. In de film gaan de vriendinnen Cheryl, Claire, Anouk en Roelien op vakantie naar Zuid-Frankrijk om het stressvolle leven in het Gooi even achter zich te laten.

Volgens producent Independent films zijn in de voorverkoop al 50.000 kaarten over de toonbank gegaan. Veel bioscopen organiseren op 8 en 9 maart speciale Ladiesnights. Voor degenen die niet zo’n kaartje hebben weten te bemachtigen is het even wachten tot 10 maart, wanneer de film ook in de rest van het land te zien is.

Televisiezenders RTL 4 en RTL 8 pikken ook een graantje mee. Van zondag 6 maart tot donderdag 10 maart zullen zij namelijk extra veel aandacht schenken aan de serie. Zo zal op zondag een speciale making-off aflevering van de film te zien zijn. Voor de fans zal RTL 8 in die periode het gehele laatste seizoen nog eens herhalen.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021