Excite

Gooische Vrouwen is de beste film

De Nederlandse productie Gooische Vrouwen is in de prijzen gevallen. De filmversie van het succesvolle RTL-programma heeft de MTV Movie Award voor beste Nederlandse film gewonnen. Hoofdrolspeelster Linda de Mol heeft de prijs vrijdag in ontvangst genomen, zo maakt MTV maandag bekend.

De filmversie van Gooische Vrouwen is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie en is bedacht door De Mol. De productie kreeg 44 procent van de stemmen. New Kids Turbo, eveneens gebaseerd op een televisieprogramma waarin vijf asociale jongeren het Brabantse dorp Maaskantje onveilig maken, eindigde op de tweede plek en kreeg 27 procent van de stemmen. Jongeren konden online ook stemmen op Sint, Tirza en Loft.

Linda de Mol is zeer gelukkig met de prijs. "Wat gaaf en toch ook wel onverwacht dat Gooische Vrouwen de prijs heeft gewonnen," zei de populaire actrice en presentatrice. De uitreiking van de award is zaterdag te zien op het tv-kanaal van MTV.

De Amerikaanse MTV Movie Awards worden pas komend weekeinde uitgereikt en ook deze ceremonie is op de muziekzender te volgen. Vijf films zijn genomineerd voor de Movie Award voor beste film: Black Swan, The Social Network, The Twilight Saga, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 en Inception.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020