Excite

Gordon en John de Mol niet ‘on speaking terms’

Volgens Gerard Joling zijn voormalige goede vrienden Gordon en John de Mol niet meer ‘on speaking terms’. De twee zouden niet meer met elkaar willen praten, omdat ze een conflict hebben over de filmversie van Joling en Gordon over de Vloer. Eerder gaf John al aan dat hij het format bezit en juridische stappen wil ondernemen.

Joling is niet helemaal blij met het koppige gedrag van Gordon, want hij denkt dat John de Mol misschien wel eens een goede partner voor het project zou kunnen zijn. Hij heeft Gordon dan ook al geadviseerd om het zo snel mogelijk goed te maken met De Mol. Joling geeft al aan dat de deuren wat hem betreft ook voor De Mol wijd open staan.

Het is overigens nog niet zo lang geleden dat Geer en Goor zelf ruzie hadden. Zij kwamen er op een gegeven moment echter achter dat ze niet met elkaar konden leven, maar ook niet zonder elkaar. Vanwege de chemie die ze samen hebben, besloten ze om toch weer samen op te treden. Joling en Gordon hebben allebei hun zakken goed kunnen vullen met de Toppers, maar ook met programma’s als Joling en Gordon over de Vloer. Formats waarin slechts een van de twee diva’s speelt, scoren altijd beduidend minder dan formats met beide sterren.

Afbeelding: Flickr account thms.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020