Excite

Gordon is weer vrijgezel

Al twee jaar was het stel bij elkaar, maar Gordons grote liefde Raoul van der Heijden heeft de relatie beëindigd nadat Gordon afgelopen donderdag met Terry Overkleeft aanpapte in de Rotterdamse Baya Beach Club. In dronken toestand nam de volkszanger Terry mee naar zijn hotel. Raoul kreeg hoogte van het nieuws en via zijn Facebook maakte hij openbaar dat de relatie met Gordon over is. Gordon reageert: "Ik ben gewoon heel stom geweest."

Bom ontploft

Gordons lover Raoul plaatste op zijn Facebook: “Van een super weekend in Milaan naar een bom die ontploft... Zal er niet te diep op in gaan maar doet pijn om erachter te komen dat je (ex)vriend vreemd gaat. Terug naar vrijgezel!” In RTL Boulevard was vanavond een foto te zien waarop Gordon zoent met Overkleeft. Ontkennen is er dus niet bij voor de ex-topper.

Terry Overkleeft: gezellige avond

Terry Overkleeft laat vandaag aan De Telegraaf weten dat Gordon hem mee heeft genomen naar zijn hotel en daar “zijn ook wat dingen gebeurd.” Volgens hem is het een gezellige avond geweest. In een bericht op Facebook lijkt Overkleeft toch wel spijt te hebben van zijn nacht met Gordon, nu hij weet dat hij oorzaak is van de breuk: “Niet wetend hoe me eigen moet voelen weer na zo beetje kutnieuws maja gaan gewoon door en er tegen aan alles komt wel weer goed blijfen alleen maar goeie hooop geven.”

Knipperlichtrelatie

Gordon en zijn Raoul hadden twee jaar lang een knipperlichtrelatie, maar Gordon is er van overtuigd dat Raoul de ware voor hem is. Het stel had al meerdere keren aangegeven te gaan trouwen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021