Excite

Gordon maakt ruzie met Radio 538

De fittie is aan tussen Gordon en Radio 538. Jawel, ruzie in de tent. Gordon, die regelmatig op Radio 538 te horen was, is sooo not amused. Watskeburt? DJ Rick Romijn, een van de lachbandproductenten bij Edwin Evers, heeft Gordon beschuldigd van drank- en drugsmisbruik. Gordon zo tijdens de Canal Parade op Gaypride flink van het witte wondermiddel hebben gesnoven en zich tegoed hebben gedaan aan scheuten alcohol. Althans, zo wil Rick Romijn graag doen geloven. All in good fun, wellicht, maar Gordon kan de grap niet echt waarderen. Hij is woest.

Tijdens de Canal Parade had Gordon zijn eigen boot rondvaren. Het thema was Snikkelaars en de Swaffel Pieten. Literair, dat is duidelijk. Maar Gordon werd tijdens de toch onwel en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Geen zorgen, het is weer helemaal goed met de blonde krullenbol. Hij kon het feestje gewoon afmaken afgelopen zaterdag. Maar Rick Romijn insinueerde tijdens het radioprogramma van Edwin Evers dat Gordon niet zomaar onwel zou zijn geworden, maar bevangen werd door de drank en drugs die hij naar binnen had gewerkt. Niks hitte, het was de baco en Puff The Magic Dragon.

Gordon is woest op Rick Romijn en Radio 538. Hij gaf toe dat hij en Romijn elkaar nooit gelegen hebben. De twee zijn tijdens alle optredens van Gordon bij Edwin Evers nooit vriendjes geworden. Gordon noemt Romijn zelfs een heel naar persoon. Ernstige belediging, uiteraard. Onmiddellijk worden oude koeien uit de sloot gehaald, zoals het feit dat 538 de plaat van Gordon en Co boycotte toen de Toppers hun optreden tijdens Koninginnedag afzeiden, in verband met de aanslag. Gordon zegt Romijn eerst te bellen, maar juridische stappen te overwegen. Hij voelt zich duidelijk op zijn pik getrapt.

Afbeelding: Flickr, roland

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020