Excite

Gordon maakt Songfestival-feest ingetogen

Gordon vindt dat de single Shine een enorm succes is. Samen met mede-Toppers Jeroen van der Boom en Rene Froger wil hij dit succes vieren. Daarom heeft de opperhomo van Nederland besloten om zondag een feest te vieren ter gelegenheid van het liedje Shine. Een Songfestival-feest dus, waar iedereen die er toe doet in Nederland is uitgenodigd. Alleen deze week kreeg het feest ineens een nare wending.

Op veel te jonge leeftijd kwam de moeder van Rene Froger te overlijden. Mien Froger werd slechts 67 jaar. Mien Froger streed tegen darmkanker, maar overleed toch vrij acuut aan een hartstilstand. Reden voor Gordon om zijn Songfestival-feestje flink te versoberen.

Het Songfestival-feest van Gordon zal niet meer aangekondigd worden in de pers en de media. Er moet zo min mogelijk media-aandacht voor zijn, vindt Gordon. Ook worden pers en media buiten de deur gehouden. Tijdens het vieren van het succes van het nummer Shine, zal tevens een minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan het overlijden van Mien Froger.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021