Excite

Gordon ontslaat manager

Gordon heeft zijn manager Xenia Kasper ontslagen. Volgens hem was ze te onvriendelijk en heeft hij daarom gekozen om haar de deur te wijzen. Dit liet hij zaterdag weten aan de Telegraaf.

Gordon zegt over zijn ex-manager: ‘Xenia is Deutsch, gründlich, en onvriendelijk. Zij is té onvriendelijk. Ik heb haar strikte houding vier jaar getolereerd, maar ik wil een vriendelijke uitstraling.’ Hij vertelt ook dat hij veel aan zijn manager heeft gehad in de afgelopen jaren, maar hij vindt ook dat er teveel is voorgevallen tussen hen. Hij zegt: ‘Er waren allerlei incidenten. Daarom heb ik haar maandag ontslagen en naar huis gestuurd.’

Xenia Kasper werkt ook samen met Linda de Mol. Ook heeft ze samengewerkt met topmodel Yfke Sturm. Ze heeft ruim 3,5 jaar nauw samengewerkt met Gordon. Ze heeft het bericht over het ontslag bevestigd, maar wilt verder niets kwijt over de reden van het ontslag. Ze is na haar ontslag plotseling teruggevlogen vanuit Moskou.

Gordon zelf zit nog steeds in Moskou, waar hij morgen met De Toppers zal optreden in de tweede halve finale voor het Eurovisie Songfestival. Hij heeft er alle vertrouwen in dat De Toppers doorgaan naar de finale.

Afbeelding: bndestem

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020