Excite

Gordon Ramsay gaat koken voor Wesley en Yolanthe

Iedereen weet dat trouwen duur is. Voor een beetje bruiloft moet je al gauw 10.000 euro uittrekken. Dan heb je een paar leuke locaties qua kerk, fotoshoot, diner en feest, een behoorlijke aankleding van de dag en de perfecte jurk en trouwringen. Maar wil je echt uitpakken, dan zul je toch al snel met meer euro's moeten smijten. Bijvoorbeeld als je een wereldberoemde topkok wilt laten koken voor je bruiloftsgasten.

Zoals daar is Gordon Ramsay. Deze Britse kok uit de hel is namelijk door Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen gestrikt om te koken op de bruiloft deze zomer. Na de onthulling van het hotel in Toscane, Italië, is dit de tweede grote openbaring van het nu al meest besproken showbiz huwelijk van Nederland dit jaar.

De scoop werd gepakt door de roddelaars van RTL Boulevard. Zij zitten namelijk elke dag weer met de neus in de levens van beroemd en bekend Nederland. Tijdens een presentatie van het nieuwe boek 'Wereldgerechten' van Gordon Ramsay kwam de aap uit de mouw. Gordon heeft ooit voor het hotel van Wesley en Yolanthe een workshop koken ontwikkeld. Daar ligt dus de connectie.

Helemaal zeker is het nog niet, de onderhandelingen tussen het koningskoppel van de Nederlandse showbiz en de wereldberoemde kok zijn nog in volle gang. Voor het geld dat alleen al met dit contract gemoeid zijn, zou een 'gewoon' stelletje een compleet huwelijk van hun dromen kunnen organiseren. Plus wereldreis van het jaar. Maar goed, sommige mensen hebben dan ook een iets groter budget klaar liggen...

Afbeelding: Flickr, Dave Pullig

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020