Excite

Gordon toch weg bij Toppers?

Een aantal weken geleden ging het gerucht al dat Gordon de Toppers gedwongen zou verlaten. Na een gesprek met manager Benno de Leeuw wist Gordon dat gerucht echter naar het rijk der fabelen te verwijzen. Nu wijst echter alles erop dat de blonde zanger toch plaats zal moeten maken. Het management van de populaire groep heeft daarom een persverklaring aangekondigd.

Die persverklaring zal in gaan op de speculaties rondom Gordon. Het heersende idee is dat René Froger, die het concept van de Toppers bedacht heeft, vindt dat Gordon niet meer in het idee van de Toppers past. Volgens Froger zou de groep een gezellige, vriendelijke club moeten zijn en de vinnige opmerkingen en vreemde uitspattingen van Gordon zouden gewoon niet meer binnen dit concept passen.

Hoewel Gordon graag deel uit wil blijven maken van de groep, doet hij er maar weinig aan om zijn collega’s te vriend te houden. Zo stapte Gerard Joling eerder uit de Toppers na steeds terugkerende ruzies met Gordon. Nu richt Gordon zijn acties met name op René Froger. De moeder van Gordon is namelijk al lange tijd ernstig ziek en Froger heeft al maanden niets aan hem laten horen.

Mocht Gordon de Toppers echt verlaten, dan bestaat de kans dat Gerard Joling zijn plaats weer inneemt. Hoewel die aangeeft dat er nog niets met hem besproken is en dat hij ook zeker niet als een soort aasgier op Gordon’s plek aast, laat hij ook doorschemeren dat hij niet afwijzend tegenover een terugkeer zou staan.

Update 17 uur!

Afbeelding: Paul Groeneveld

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020