Excite

Gordon wordt wellicht uit de Toppers gezet

Die Gordon, hij heeft het niet makkelijk. Het programma 'Waar is Elvis?' is geen succes, waarna Jamai de schuld gaf aan Elvis Presley zelf. Vervolgens werden alle Elvis-fans boos. Gordon probeerde de boel nog te sussen, maar het kwaad is al geschied. Maar ook in de persoonlijke sfeer gaat het slecht met de zanger. Tijdens de Canal Parade werd hij onwel op zijn eigen boot. Op Radio 538 werd hij vervolgens beschuldigd van overmatige drank- en drugsgebruik. De gefrustreerde reactie van Gordon deed het ergste vermoeden.

Nu komt ook nog eens het nieuws dat Gordon uit de Toppers wordt gezet. Manager Benno de Leeuw en Gordon liggen elkaar namelijk totaal niet meer. Dat leidde er toe dat Gordon zijn eigen optredens niet langer door Benno de Leeuw wil laten organiseren. De Leeuw overweegt nu Gordon uit de Toppers te zetten en Gerard Joling er voor terug te vragen. Dat zou een pijnlijke ruil zijn, omdat Gordon en Joling behoorlijke ruzie met elkaar hebben. Kortom, het zit de voormalige marktkoopman Gordon niet mee. Sommigen beweren zelfs dat dit het einde van de loopbaan van Gordon is.

Maar niet alles is misère voor de blonde zanger. Het programma 'Singing Bee' werd in 2008 van de buis gehaald door slechte kijkcijfers, maar momenteel trekken de herhalingen toch ruim 500.000 kijkers. De oude Gordon is blijkbaar in komkommertijd wel heel erg in trek. Het stemt de zanger in ieder geval gelukkig dat zijn programma nu wel een groot succes is. Succes wat hij ook zeker erg goed kan gebruiken op dit moment. Het is de vraag hoe Gordon verder deze tegenslagen gaat oppakken.

Afbeelding: Telegraaf.nl

Update 12/8: De manager, Benno De Leeuw, laat weten dat er geen fundamentele problemen zijn met Gordon.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018