Excite

Gordon zingt lied over zijn moeder

Het nummer Dit is Mijn Laatste Lied voor Jou dat Gordon schreef voor de begrafenis van zijn moeder wordt als single uitgebracht. Dat heeft de zanger besloten nadat het Toppers-publiek het lied zeer goed ontving tijdens de concertreeks van vorige week in de Amsterdam ArenA.

Gordon zou het nummer aanvankelijk voor het eerst zingen tijdens een Moederdagconcert van zijn nieuwe zangproject Los Angeles, The Voices, maar kon dat naar eigen zeggen emotioneel niet aan. De 42-jarige zanger besloot de primeur van het beladen lied te verschuiven naar zijn optreden met De Toppers.

Het publiek van De Toppers bleek het nummer van Gordon zeer goed te ontvangen. Daarom heeft de Amsterdamse zanger besloten om er een single van te maken, zo maakte RTL Boulevard maandagavond bekend.

De moeder van Gordon overleed in oktober 2010 op 79-jarige leeftijd aan een hartaanval. Net als de eerder overleden vader van Gordon leed ook zijn moeder aan longkanker. Daarom gaat de opbrengst van Dit is Mijn Laatste Lied voor Jou naar de Kankerbestrijding.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Daniel Kruzcynski

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020