Excite

Grammy's weinig verrassend

De bekendste Amerikaanse muziekprijzen, de Grammy’s, zijn ook dit jaar weer vergeven. Een boel prijzen gingen naar de gedoodverfde winnaars, maar gelukkig waren er ook nog een aantal verrassingen bij.

De 53ste editie van de Grammy’s werd gisteren gevierd. Voor Lady Gaga maakte het allemaal niet uit, die pakt elke kans om lekker raar te doen. Ze kwam opdagen getooid in een ei, gedragen door een harem van halfnaakte mannen. Pas tijdens haar optreden kwam ze uit het ei. Waarschijnlijk heeft het stijlicoon zich dus drie uur lang met een zuurstofmasker in het ei vermaakt.

Grote winnaar van de avond was Lady Antebellum, een countrytrio. Met hun nummer en gelijknamige album Need You Now namen ze vijf van de begeerde beeldjes mee terug naar Tennessee.

Jay-Z mocht zich verheugen op een drietal gouden grammofoontjes, terwijl Eminem er met de prijs voor beste rapnummer vandoor ging.

Overigens was er ook ruimte om de Nederlandse vlag eens lekker te zwaaien. Samen met David Guetta remixte de Nederlandse dj Afrojack het nummer Revolver van Madonna, waarmee ook hij in de prijzen viel.

De prijs voor beste nieuwkomer ging verrassend genoeg niet naar tieneridool Justin Bieber, maar naar jazz-zangeres Esperanza Spalding.

Afbeelding: cultureblues.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020