Excite

Graspop begint een dag eerder met een fuif

Graspop Metal Meeting is het grootste metalfestival van België en de laatste jaren enorm gegroeid. Dit jaar kunnen gasten met een combiticket een dag eerder al genieten van een top-100 fuif in de Metal Plaza. In deze top honderd komen bands te staan die eerder op Graspop hebben opgetreden. Mensen kunnen via de website van Graspop zelf bepalen welke bands er in de top 100 terecht komen. Je kunt kiezen uit meer dan 350 bands die ooit op het festival hebben gestaan. Wanneer je je stem uitbrengt, maak je ook nog eens kans op een boozebag.

Er zijn al reeds veel namen bekend gemaakt voor Graspop 2011. Bands die er onder anderen optreden zijn Judas Priest, Ozzy Osbourne, Rob Zombie, Volbeat, Cradle of Filth en Bullet for my Valentine. Er zullen nog meer bands bekend worden gemaakt, maar het programma ziet er al erg spectaculair uit.

Graspop is dit jaar van 24 juni tot en met 26 juni. Drie dagen lang kunnen de festivalbezoekers uit hun dak gaan. En ze kunnen nu dus ook nog een dag eerder komen voor de top 100. Een combiticket is 145 euro voor drie dagen en 75 euro voor een dagticket. Het is mogelijk om speciale VIP-tickets te kopen. Je kunt dan op de VIP-camping overnachten en je auto op de VIP-parkeerplaats plaatsen. Voor een combiticket komt er dan nog eens 105 euro bovenop en bij een dagticket komt er 45 euro bovenop. Kaarten kunnen online worden gekocht.

Afbeelding: Flickr account gorik

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020