Excite

Gregory van der Wiel is klaar met Twitteren

Gregory van der Wiel is het helemaal zat. Hij stopt per direct met Twitteren. De verdediger van Ajax komt namelijk alleen maar in de problemen door de populaire site. Wat is er aan de hand? Van der Wiel zei bij bondscoach Van Marwijk af voor de oefeninterland tegen Australië, omdat hij vorig weekend een hersenschudding opliep tijdens de wedstrijd van Ajax tegen Roda JC. Toen Van der Wiel Twitterde dat hij dinsdagavond naar een popconcert was geweest, viel dat in slechte aarde bij een hoop mensen.

Afzeggen met als reden een hersenschudding, voor het Nederlands Team, nota bene, is natuurlijk gerechtvaardigd. Maar de internets en voetbalbobo's vonden het op z'n minst merkwaardig dat het met een hersenschudding wel mogelijk was om naar een concert te gaan van rapper L'il Wayne. Die stond namelijk dinsdagavond in de Heineken Music Hall door een microfoon te schreeuwen.

Van der Wiel Twitterde vrolijk dat hij in de grootste bierhal van Nederland stond te hossen. Kijk, en dan wordt het privéleven, normaal achter de schermen, ineens openbaar. En dan krijg je ook een openbare discussie. De conclusie van Van der Wiel is dat hij gewoon privé wil blijven doen wat hij zelf wil blijven doen, zonder uitgekotst te worden door het internet en de bondscoach. Stoppen met Twitteren, dus. Zo wordt dat Twitter nooit groot, natuurlijk...

Afbeelding: Highlow.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018