Excite

Greyson Chance is gebeld door Lady Gaga

Natuurlijk is Lady Gaga heel erg populair. Die krijg je niet zomaar aan de telefoon. Tenzij je natuurlijk zelf een wereldberoemde artiest bent. Of als je haar zover krijgt om jou te bellen. Dat is Greyson Chance gelukt. De 12-jarige jongen speelde een eigen versie van het nummer 'Paparazzi' tijdens een talentenshow in Edmond, een voorstad van Oklahomo City, op 12 april 2010. De video van dit optreden kwam op YouTube terecht en leverde inmiddels al ruim tien miljoen hits op. Dat betekent dat Greyson Chance dus een overnight celebrity werd. En dat leverde nogal wat op.

Hier is de inmiddels beroemde video van Greyson Chance

Toen de populariteit van Greyson Chance verder begon te reiken dan alleen bij het blonde meisje rechtsachter in het publiek, kwamen de telefoontjes binnen. Zo werd hij gevraagd voor een optreden in de talkshow van comedian Ellen DeGeneres. Een zeer populaire talkshow, dus dat doet de jonge pianist hartstikke goed. Overigens was zijn doorbraak het moment dat zijn video werd getoond op de beroemde website van Perez Hilton. Hij werd daarop gevraagd door de producers van de talkshow van Ellen om in het programma te komen optreden.

Tijdens het interview met Ellen was er nog verrassing voor het jonge talent. Er kwam een telefoontje binnen tijdens de talkshow. Het was Lady Gaga zelf. Ze wenste Greyson Chance veel succes en zei hem zijn dromen achterna te gaan. Tevens zij ze dat ze Chanse heel schattig vond en enthousiast werd van zijn cover. Greyson Chance gaf zelf overigens toe dat hij pas drie jaar piano speelde en nog nooit vocale coaching heeft gehad. Toch leverde zijn ruwe talent hem al heel wat interessante ontmoetingen en telefoontjes op.

Hier het optreden van Greyson Chance bij Ellen

Afbeelding: Flickr, kindofadraag

Zie hier het optreden van Greyson Chance bij Ellen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020