Excite

Griekenland in de ban van UFO

Griekenland is in de ban van UFO's. Dat komt door het uitlekken van een geheim overheidsrapport, dat 'Lightning 2' genoemd wordt. Het officiële rapport is geheim gehouden, maar alsnog uitgelekt in de Griekse media. Uit het rapport blijkt dat drie Griekse piloten onafhankelijk van elkaar een onbekend vliegend voorwerp hebben gezien.

Griekse F16's houden de UFO niet bij

In november 2007 maakte een piloot van Olympic Airways gewag van een vliegend voorwerp dat zich naar het westen van Athene begaf. Twee andere piloten van andere toestellen namen hetzelfde voorwerp waar. De UFO werd ook nog gespot door een controletoren op de luchthaven van Athene. Uiteindelijk werden Griekse F16's op de UFO afgestuurd, waarop het object zich met grote snelheid verwijderde.

Het was de planeet Venus

Uiteraard zijn de Griekse complottheorieën niet uit de lucht. Gesprekken tussen de piloten en de luchtleiding zijn door de autoriteiten geheim gehouden, tot het verschijnen van het rapport. De regering wil de Grieken doen geloven dat het niet om een UFO ging, maar om de planeet Venus. Die zich ten westen van Athene bewoog. En met grote snelheid voor F16's uitvloog. Overigens, heeft iemand zich al afgevraagd wat de 2 precies te betekenen heeft in 'Lightning 2'?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020