Excite

Grolsch-bier slaat dood in glas

Nederland staat bekend om het goede bier dat we produceren. Onder andere. Grolsch is één van die Nederlandse merken. Het bier met de beugel heeft onlangs echter een lading bier moeten terughalen uit de schappen. Het bier van Grolsch bleek dood te slaan in de glazen.

Beugelfles is iets anders dan glas, blijkbaar

Grolsch komt in de beroemde beugelfles. Het bier van de bierbrouwer uit Enschede wil ook graag in de fles blijven. Grolsch kreeg namelijk opvallend veel klachten dat het bier eenmaal in een glas doodsloeg. Als een bierdrinker ergens niet van houdt, is het wel bier dat doodslaat in het glas. Grolsch wil niet zeggen hoeveel meer klachten er binnen gekomen zijn. Waarschijnlijk omdat ze zich een beetje schamen.

Natuurproduct is wel eens instabiel

Grolsch besloot zich te verschuilen achter het feit dat het bier een natuurproduct is. Dat schijnt nog wel eens instabiel te zijn. Niet dat daar in het verleden veel problemen mee waren, of dat concurrenten Bavaria, Heineken en Amstel met dezelfde problemen kampen, maar de laatste levering Grolsch is blijkbaar gebrouwen uit de kneusjes van de natuurproducten. Niet zo verwonderlijk dan dat Grolsch zijn bier met een beugel levert.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020