Excite

Groninger ligt jaren dood in huis

  • © Getty Images
In november is een 52-jarige Groninger dood gevonden in zijn flatwoning in Beijum. Vermoedelijk heeft de man er zo'n drie jaar dood gelegen, voor hij gevonden werd. Niemand leek hem te missen, tot bekenden van de man besloten de politie in te schakelen. Zij forceerden de deur en vonden de dode man.

De directe buurman van de 52-jarige man reageert verbaast. Hij zegt dat hij niets heeft gemerkt. Wel had hij afgelopen zomer heel veel last van fruitvliegjes, maar hij weet niet of dat er ook mee te maken heeft gehad. Eigenlijk heeft niemand uit de buurt wat gemerkt, zelfs de verhuurder lijkt niet aan de bel getrokken te hebben.

Volgens Woningcorporatie Nijestee betaalde de man via automatische afschrijving. Die betalingen gingen gewoon door. Omdat er ook geen werkzaamheden aan de woning gepland waren, was het niet vreemd dat niemand de man bezocht.

Hoewel de buurman van de man heeft gehoord dat de politie de man in twee stukken uit huis heeft moeten halen, is hij niet echt aangedaan door het nieuws. Hij had eigenlijk geen contact met de man en had wel het voornemen eens bij hem langs te gaan, maar dat is inmiddels niet meer nodig. Het is niet voor het eerst dat een Groninger lang dood in huis ligt. In 2011 gebeurde dit ook al eens. Die man lag echter 'maar' 7 weken onopgemerkt in zijn huis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020