Excite

Groningse tienermoeder houdt kaken stijf op elkaar

Het Groningse meisje dat tijdens een schoolreisje beviel van een dochter, houdt haar kaken stijf op elkaar over haar zwangerschap. De vader en broer van het 12-jarige kind hebben politiebescherming gekregen en zijn naar een veilige plek gebracht.

Eerder gingen er al geruchten dat de vader van het meisje wel eens verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de zwangerschap van zijn dochter. Zowel de vader als zijn 11-jarige zoontje hebben bij de politie aangegeven dat ze te lijden hadden onder de enorme aandacht van media en buurtgenoten. Daarom zijn ze overgebracht naar een andere plek.

Het meisje heeft nog niets losgelaten over de vader van het kindje. Ook is nog niet duidelijk of het meisje wist dat ze zwanger was, dat ze hier expres niets over zei, of dat ze in de war was. Via DNA-onderzoek probeert de politie nu te achterhalen wie de vader van het kindje kan zijn. Dit is vooral belangrijk, omdat seks met een minderjarige sowieso strafbaar is. Dit is onafhankelijk van of er nu sprake is van incest of onvrijwillige seks, of juist vrijwillige seks.

Het meisje beviel vorige week tijdens een schooluitje in natuurgebied de Onlanden. Ze kreeg buikkramp toen ze op de fiets zat en is door personeel van het bijbehorende informatiecentrum naar het toilet gebracht. Daar beviel ze, met hulp van het ingeschakelde ambulanceteam, van een dochter.

Afbeelding: Flickr account Gustty

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020